“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

De locatie van uw dromen

Wij zijn The Crown, gevestigd te Rotterdam. Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, evenementen en recepties naar de wens van onze gasten. The Crown onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle inrichting en het goede gastheerschap. The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

The Crown heeft een capaciteit tot 900 personen en is geschikt voor bruiloften, verlovingen, evenementen en recepties. Hiermee behoort The Crown tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland. Bovendien is er een eigen parkeerterrein voor 100 auto`s aanwezig, wat overeenkomt met een capaciteit van 400 personen.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een offerte willen zien of een prijsindicatie willen horen, vragen wij u contact op te nemen met ons.

Faciliteiten

Ontvangstruimte

In de ontvangstruimte van The Crown worden de gasten door het personeel ontvangen. Dit is voordat zij de daadwerkelijke zaal kunnen/mogen betreden. De ontvangstruimte, is net zoals de zaal, in een sfeervolle ambiance gerealiseerd.

Bruidskamer

Ruimte waar de bruid en bruidegom tot rust kunnen komen van een vermoeiende foto/video shoot. Een ruimte waar ze kunnen relaxen/ontspannen voor ze de zaal betreden en waar het bruidspaar de laatste punten kunnen bijwerken.

Speelruimte

Speelruimte bestaande uit 50m2. Speelruimte voor de kinderen onder het genot van een nanny waar de zin van kinderen wordt gemaakt met verschillende attracties. Ook de mogelijkheid om een film/tv te kijken. gerealiseerd.

Gebedsruimte

The Crown beschikt over twee gebedsruimtes voor de man en vrouw apart. Hier kan men even terugtrekken voor het gebed. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte opgenomen.

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

De ontwerpers van The Crown zijn geïnspireerd door New Yorkse interieurstromingen. Met name de kroonluchters en het plafond dat als lichtpalet dient, zijn in de positieve zin sfeerbepalend. Vanaf onze elegante en sierlijke trap zal je het mooiste uitzicht hebben op dit complete schouwspel.