“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Bijzonder trouwen

U wilt bijzonder trouwen? The Crown Rotterdam heeft de perfecte locatie voor uw trouwfeest. Laat u verrassen door al het moois in de feestzaal. Samen met een grote groep kunt u uw bruiloft tot in de late uurtjes vieren. Klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvende rondleiding.

Bijzonder trouwen
Bijzonder trouwen
Bijzonder trouwen
Bijzonder trouwen

Droomlocatie | Bijzonder trouwen

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Bij The Crown doen wij er alles aan om deze dag tot een succes te maken. Wist u bijvoorbeeld dat wij ingericht zijn op het verwelkomen van grote groepen? Onze parkeerterrein heeft plek voor 100 auto’s. Dit staat gelijk aan ongeveer 400 gasten. De capaciteit voor de zaal ligt tot 900 personen. Naast een grote capaciteit vind u ook prachtige sfeer. Een marmeren vloer, spiegelwanden en een gekleurd plafond. Samengevat: U bent aan het juiste adres bij The Crown Rotterdam.

Ruimten | Bijzonder trouwen

Er zijn verschillende ruimten speciaal ingericht om het u naar uw zin te maken. Zoals eerder benoemd doet The Crown Rotterdam er alles aan om het u naar uw zin te maken. Trek u even terug met uw geliefde in de bruidskamer. Bespreek samen de prachtige momenten van de bijzondere dag. Daarnaast is er ook plek om de bidden in onze gebedsruimte. Goed om te weten is dat deze ruimte voor mannen en vrouwen apart zijn ingericht. Ten slotte kunt u de kinderen laten vermaken in de speelruimte, onder begeleiding van een oppas. Tv kijken, spelen. Noem maar op.

Contact opnemen met The Crown

Bijzonder trouwen bij the Crown? Klik hier om een rondleiding te boeken. Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 06 153 132 11 of te mailen naar info@thecrown.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: