“Alles onder één dak”

Alles wat u nodig heeft op uw bruiloft, seminar of feest, heeft The Crown in huis.
Zo kunt u onbezorgd genieten!

Ontvangstruimte

In de ontvangstruimte van The Crown worden de gasten door het personeel ontvangen. Dit is voordat zij de daadwerkelijke zaal kunnen/mogen betreden. De ontvangstruimte, is net zoals de zaal, in een sfeervolle ambiance gerealiseerd.

Bruidskamer

Ruimte waar de bruid en bruidegom tot rust kunnen komen van een vermoeiende foto/video shoot. Een ruimte waar ze kunnen relaxen/ontspannen voor ze de zaal betreden en waar het bruidspaar de laatste punten kunnen bijwerken.

Verder beschikken we over:

Toiletten

The Crown beschikt over zeer moderne toiletten. Uiteraard zijn de toiletten gescheiden. Ook is er een toilet voor minder-validen en een baby-verschoon-ruimte.

Speelruimte

Speelruimte bestaande uit 50m2. Speelruimte voor de kinderen onder het genot van een nanny waar de zin van kinderen wordt gemaakt met verschillende attracties. Ook de mogelijkheid om een film/tv te kijken. gerealiseerd.

Gebedsruimte

The Crown beschikt over twee gebedsruimtes voor de man en vrouw apart. Hier kan men even terugtrekken voor het gebed. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte opgenomen.

Parkeergelegenheid

The Crown beschikt over parkeergelegenheid met een capaciteit van 100 auto’s. Het parkeerterrein wordt bewaakt door een parkeerwacht en het terrein is vanaf de snelweg zeer makkelijk bereikbaar.

Extra faciliteiten

Alle installaties die nodig zijn voor bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie zijn aanwezig. Maak gebruik van ons Led- scherm voor videopresentaties of kies voor onze  geluidsinstallatie. Tevens is er een eigen audio-systeem plus microfoon aanwezig. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een vergaderopstelling. Tijdens uw lunch of diner hebben wij een professionele keuken beschikbaar. Kortom: u bent van alle gemakken voorzien!

“Ontdek meer over The Crown”

The Crown straalt sinds zij eind 2017 haar deuren opende. Deze nieuwe high class evenementenlocatie is met haar majestueuze interieur dé locatie voor bruiloften en events die net dat gouden randje extra nodig hebben.