“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Trouwen in The Crown

Waarschijnlijk droomde u al jaren van een betoverende bruiloft. Laat die ene dag dan ook vooral een sprookje zijn. Een bruiloft in The Crown zal deze droom uit laten komen. De sfeervolle ambiance in onze feestelijke accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren. Het prachtige plafond wordt vergezeld door koninklijke kroonluchters en de zaal kan versierd worden door onze eigen fleurige  decoratie. Uiteraard zijn uw eigen ideeën en inbreng meer dan welkom. Samen zorgen we voor een trouwdag waar u nog lang over na zult dromen.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een offerte willen zien of een prijsindicatie willen horen, vragen wij u contact op te nemen met ons.

Faciliteiten

Ontvangstruimte

In de ontvangstruimte van The Crown worden de gasten door het personeel ontvangen. Dit is voordat zij de daadwerkelijke zaal kunnen/mogen betreden. De ontvangstruimte, is net zoals de zaal, in een sfeervolle ambiance gerealiseerd.

Bruidskamer

Ruimte waar de bruid en bruidegom tot rust kunnen komen van een vermoeiende foto/video shoot. Een ruimte waar ze kunnen relaxen/ontspannen voor ze de zaal betreden en waar het bruidspaar de laatste punten kunnen bijwerken.

Speelruimte

Speelruimte bestaande uit 50m2. Speelruimte voor de kinderen onder het genot van een nanny waar de zin van kinderen wordt gemaakt met verschillende attracties. Ook de mogelijkheid om een film/tv te kijken. gerealiseerd.

Gebedsruimte

The Crown beschikt over twee gebedsruimtes voor de man en vrouw apart. Hier kan men even terugtrekken voor het gebed. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte opgenomen.

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

De ontwerpers van The Crown zijn geïnspireerd door New Yorkse interieurstromingen. Met name de kroonluchters en het plafond dat als lichtpalet dient, zijn in de positieve zin sfeerbepalend. Vanaf onze elegante en sierlijke trap zal je het mooiste uitzicht hebben op dit complete schouwspel.