“De wereld van Glitter & Glamour”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Gala’s, bedrijfsfeesten en modeshows

The Crown ademt simpelweg klasse en past door haar unieke interieur feilloos in de wereld van fashion, glitter & glamour. De wanden zijn voorzien van een oogstrelende fluwelen stoffen, waardoor de akoestiek zich uitermate goed leent voor events waar muziek een belangrijke rol speelt. In combinatie met een statig spiegelpatroon is The Crown een perfecte locatie voor modeshows, gala’s en awarduitreikingen.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een offerte willen zien of een prijsindicatie willen horen, vragen wij u contact op te nemen met ons.

Faciliteiten

Ontvangstruimte

In de ontvangstruimte van The Crown worden de gasten door het personeel ontvangen. Dit is voordat zij de daadwerkelijke zaal kunnen/mogen betreden. De ontvangstruimte, is net zoals de zaal, in een sfeervolle ambiance gerealiseerd.

VIP Kamer

Ruimte waar modellen of gasten tot rust kunnen komen van een vermoeiende foto/video shoot. Een ruimte waar ze kunnen relaxen/ontspannen voor ze de zaal betreden.

Speelruimte

Speelruimte bestaande uit 50m2. Speelruimte voor de kinderen onder het genot van een nanny waar de zin van kinderen wordt gemaakt met verschillende attracties. Ook de mogelijkheid om een film/tv te kijken. gerealiseerd.

Gebedsruimte

The Crown beschikt over twee gebedsruimtes voor de man en vrouw apart. Hier kan men even terugtrekken voor het gebed. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte opgenomen.

“Nieuwste evenementenlocatie in Rotterdam”

The Crown is de nieuwste evenementenlocaties in Rotterdam en omstreken en is tevens zeer goed bereikbaar. De zaal begeeft zich op de rand van Rotterdam en ligt op een steenworp van de A20 en Schiedam Station. Hierdoor is The Crown zowel met de auto goed bereikbaar als met het openbaar vervoer en daarnaast biedt de locatie een ruime gratis parkeergelegenheid.