Marokkaanse bruiloft

Een Marokkaanse bruiloft is groots en traditioneel. Het is van oorsprong het een groot feest waarbij veel gasten welkom zijn. Tijdens het feest wordt er flink uitgepakt. The Crown biedt een unieke trouwlocatie die volledig aansluit bij een Marokkaanse bruiloft. De trouwzaal heeft capaciteit voor 900 personen, hierdoor kan er groots uitgepakt worden! Wij kunnen u van alle gemakken voorzien zodat u nergens naar hoeft om te kijken tijdens uw speciale dag.

Een Marokkaanse bruiloft in de trouwzaal van The Crown

Onze prachtige trouwzaal is van alle gemakken voorzien. Er is nagedacht tot in de kleinste details. Dit is natuurlijk ook wat u merkt tijdens de Marokkaanse bruiloft in onze zaal. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Als kers op de taart hebben we een uniek led plafond, waarmee we iedere kleur kunnen creëren die gewenst is.

We nodigen u uit om zelf de schoonheid van onze trouwzaal te bekijken. Wij geven u graag een rondleiding waarin we alles over de zaal vertellen. Alle speciale elementen laten we zien, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de beste trouwzaal voor uw Marokkaanse bruiloft.

Welke faciliteiten biedt The Crown

Naast de trouwzaal voor de Marokkaanse bruiloft biedt The Crown nog meer verschillende faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een speelruimte voor de kinderen, zodat zij op ieder moment even los kunnen komen van de formaliteiten. In de speelruimte is een professionele nanny aanwezig, zodat alle kinderen onder toezicht kunnen spelen. Naast de speelruimte en nanny vindt u de volgende faciliteiten in onze trouwlocatie:

– Geschieden gebedsruimte
– Bruidskamer
– Voldoende parkeergelegenheid
– Gescheiden toiletten
– Ontvangstruimte

Wat kost een Marokkaanse bruiloft?

Door de grootsheid zijn de kosten voor een Marokkaanse bruiloft erg uiteenlopend. Wanneer u gaat voor de trouwzaal van The Crown, betaald u onder andere voor de volgende kosten:

– Huren van de locatie
– Catering
– Aankleding van de locatie
– Special effects (optioneel)
– Nanny (optioneel)

Naast de kosten die u betaald voor deze faciliteiten, moet u natuurlijk ook letten op de andere kosten die gemaakt moeten worden voor een bruiloft. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de kosten voor het huren van de locatie, stellen wij altijd een offerte op. We nemen de wensen met u door zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van uw wensen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan!

Tradities tijdens een Marokkaanse bruiloft

Een Marokkaanse bruiloft is gevuld met tradities, welke ook uit te voeren zijn in The Crown. Een hennafeest is een vast onderdeel van de bruiloft. Deze vindt een paar dagen voor de bruiloft plaats. Tijdens het feest worden de handen en voeten van de vrouwen die op het feest aanwezig zijn versierd met henna. Het is mogelijk om het hennafeest plaats te laten vinden bij The Crown.

Andere tradities van een Marokkaanse bruiloft zijn onder andere:

– Traditionele kleding, zoals de takchita en de djellaba
– Zaffa
– Overvloed aan heerlijk eten
– Dans en muziek

Organiseer uw Marokkaanse bruiloft in de trouwzaal van The Crown

Sinds 2017 is The Crown een evenementenlocatie waar net dat beetje extra gegeven wordt, zodat uw Marokkaanse bruiloft tot een echt sprookje te maken. Door onze ervaring weten wij precies wat nodig is voor de voorbereiding om uw dag perfect te maken. Vraag een rondleiding aan. Wij laten u alles zien wat u wilt weten, zodat u de voorbereidingen voor de Marokkaanse bruiloft kunt gaan treffen.

Rondleiding aanvragen