“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Trouwzaal Rotterdam

Een trouwzaal Rotterdam aan het zoeken? U bent het perfecte droomhuwelijk aan het organiseren en zoekt nog een zaal. U heeft deze gevonden! The Crown Rotterdam is gespecialiseerd in het faciliteren van huwelijken, feesten en partijen. Daarnaast ook conferenties, gala’s en besprekingen. Laat u verrassen door onze gastvrijheid en mogelijkheden. Boek nu een rondleiding door ons pand! Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ook nemen we de mogelijkheden met u door. Klik hier om een afspraak te maken.

Trouwzaal Rotterdam
Trouwzaal Rotterdam
Trouwzaal Rotterdam
Trouwzaal Rotterdam

Uw trouwerij in de mooiste zaal van Nederland

Een sprookjeshuwelijk. Iedereen droomt er van! Laat dromen uitkomen bij The Crown Rotterdam. Waarom? Wij bieden u een prachtige zaal in New Yorkse sferen. Het gehele interieur is gebaseerd op deze stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren vloer in combinatie met wanden van spiegels. Goed om te weten is dat het plafond van kleur kan veranderen! U kiest.

Maak u klaar en kom tijdens het feest tot rust in de bruidskamer. Wilt u binnen voordat uw feest begint? Er zijn gebedsruimten aanwezig. Apart voor vrouwen en mannen. Hierbij vind u ook een gescheiden wastafel. Kinderen zijn van harte welkom! Zij kunnen zich vermaken in de speel ruimte.

Ten slotte kunnen er circa 900 personen in de zaal.

Maak een afspraak voor een rondleiding!  | Trouwzaal Rotterdam

Heeft u interesse in een zaal voor uw trouwen? Boek nu een rondleiding. Wij vertellen u graag persoonlijk de mogelijkheden. Tot snel! Bezoek onze website voor meer informatie.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: