“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turks bruiloft zaal

Bent u uw droomhuwelijk aan het plannen? Dat begint natuurlijk met het uitzoeken van een sprookjesachtige locatie. Een bruiloft in The Crown zal deze droom laten uit komen! Onze sfeervolle ambiance in de feestelijke accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren. Dus als u op zoek bent naar een Turks bruiloft zaal, dan bent u bij The Crown aan het juiste adres.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een rondleiding willen plannen, vragen wij u contact op te nemen met ons door ons onderstaande formulier in te vullen.

Turks bruiloft zaal
Turks bruiloft zaal
Turks bruiloft zaal
Turks bruiloft zaal

Alles wordt voor uw bruiloft geregeld!

Wanneer u kiest voor The Crown, wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw de zaal naar eigen wensen en voorkeuren in te richten, maar met onze decoratie en verlichting acht ik deze kans zeer klein. Onze decoratie en verlichting met de daarbij behorende specialeffects maken uw Turkse trouwerij helemaal compleet. Het plafond van The Crown kan verschillende kleuren aannemen en kan afgestemd worden op de stijl van uw bruiloft.

The Crown doet er alles aan om al uw wensen en behoeften te vervullen en u een zorgeloze aangelegenheid te garanderen. Onze zaal is groot genoeg voor 900 personen. Hierdoor behoort The Crown tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland.

Contact opnemen over Turks bruiloft zaal

Heeft u vragen of heeft u interesse om uw Turkse bruiloft bij The Crown te vieren? Vul dan ons onderstaande formulier in. Onze medewerkers reageren hier zo spoedig mogelijk op. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 06 153 132 11 of mailen met info@thecrown.nl.

Bovendien is The Crown zeer goed bereikbaar. De zaal bevindt zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station. Hierdoor is de zaal zowel met de auto als het openbaarvervoer goed bereikbaar.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: