“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Hindoestaanse huwelijk

Uw Hindoestaanse huwelijk vieren bij The Crown? Natuurlijk! Een goede keuze. U kunt terecht voor uw droombruiloft! Alles tot in de puntjes geregeld. Geen stress om randzaken. Ook deze nemen we graag uit handen.

Hindoestaanse huwelijk
Hindoestaanse huwelijk
Hindoestaanse huwelijk
Hindoestaanse huwelijk

Wat kunt u verwachten?

The Crown begrijpt dat u alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Zo ook de locatie. Goed om te weten is dat wij zaalspecialist zijn op het gebied van trouwerijen, diners en gala’s. Maar zelfs ook presentaties. The Crown is ingericht om het u geheel naar uw zin te maken. Van alle gemakken voorzien. De zaal zelf is geinspireerd door New York. De interieur stijl. Dit ziet u goed terug. De marmeren vloeren, spiegelwanden en kroonluchters. Sprookjesachtiger kan vrijwel niet! Komt u langs voor een rondleiding? Boek deze hier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naast de hoofdzaak is ook een ontvangstruimte aanwezig. U kunt hier op speciale wijze uw gasten ontvangen zonder dat zij de hoofdzaal betreden. Daarnaast kunnen de bruid en bruidegom zich terugtrekken tijdens de festiviteiten in de bruidskamer. Even een moment rust. Brengen uw gasten de kinderen met zich mee? Die vervelen zich niet in onze speelkamer! Onder toeziend oog van een nanny. Alles tot in de puntjes geregeld op uw Hindoestaanse huwelijk.

Een rondleiding aanvragen | Hindoestaanse huwelijk

Wilt u de zaal en kamers eens met eigen ogen bekijken? Dit is mogelijk! Maak vandaag nog een afspraak om uw toekomstige trouwzaal te bewonderen. Wij hopen u snel te verwelkomen bij The Crown Rotterdam.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: