“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse bruiloft in Nederland

Een Afghaanse bruiloft in Nederland organiseren? Zoek niet verder naar een feestzaal! U heeft deze nu gevonden. Vier uw trouwerij bij The Crown Rotterdam. Ontdek de magie van The Crown zelf. Kom langs en bewonder onze prachtige zaal. U kunt een rondleiding aanvragen door contact met ons op te nemen. Klik hier.

Afghaanse bruiloft in Nederland
Afghaanse bruiloft in Nederland
Afghaanse bruiloft in Nederland
Afghaanse bruiloft in Nederland

De locatie van uw dromen

Altijd al gedroomd van een sprookjesbruiloft? Uw droom komt nu uit. The Crown Rotterdam is gespecialiseerd in het verzorgen van (Afghaanse) huwelijken. Welke wens u ook heeft, hij komt bij ons uit. De fijne inrichting, spiegelwanden en marmeren vloeren. Tot in de details geregeld. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen! Er valt dan ook veel qua inrichting aan te passen. Denk aan bloemen, lichten en zitplaatsen. Ziet u uzelf al lopen van de grote trap? Neem meer contact met ons op.

U wilt uw bruiloft in Nederland natuurlijk vieren met al uw familie, vrienden en kennissen. Geen probleem! Er is genoeg ruimte bij The Crown Rotterdam. Goed om te weten is dat wij een capaciteit hebben tot 900 personen. Er is parkeergelegenheid tot 100 auto’s. (400 personen)

U vindt onze locatie aan de Schuttevaerweg 57, 3044 BA in Rotterdam. Maak nu een afspraak voor een rondleiding en ervaar zelf de prachtige zaal.

Contact opnemen | Afghaanse bruiloft in Nederland

Komt u ook langs? Neem contact met ons op! Uw bruiloft begint bij The Crown! Wij hopen u snel te verwelkomen. Een unieke locatie voor uw bruiloft. Wie wil dat nou niet!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: