“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Indiase bruiloft

Bent u druk met het organiseren van een Indiase bruiloft? U heeft de mooiste zaal van Nederland in ieder geval gevonden! The Crown in Rotterdam is gespecialiseerd in het faciliteren van de zaal van uw dromen. Daarnaast ook andere dingen als catering, muziek en zelfs een lichtgevend plafond. De mogelijkheden zijn eindelijk op uw bruiloft. Laat uw droom uitkomen. Maak een afspraak voor een rondleiding.

Indiase bruiloft
Indiase bruiloft
Indiase bruiloft
Indiase bruiloft

Uw droombruiloft komt uit! | Indiase bruiloft

Wij snappen dat het regelen van een trouwerij ontzettend stressvol kan zijn. The Crown neemt graag een stuk zorgen uit handen. Goed om te weten is dat wij onze eigen cateringservice hebben. Samen met u bespreken we welke gerechten geserveerd kunnen worden. Daarnaast is een extra optie ook muziek! Welke muziekstijl dan ook. Ook een microfoon is aanwezig.

Onze zaal is geïnspireerd door de interieurstijl afkomstig uit New York. In de grote zaal vindt u kroonluchters aan gekleurd verlicht plafond. Het plafond kunt u aanpassen naar iedere gewenste kleur voor het ideale sfeerbeeld. Ziet u uzelf al van de grote trap aflopen? U bent het middelpunt tussen al uw gasten. U kunt meer dan 800 gasten kwijt in onze zaal.

The Crown houdt rekening met alles!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij lichten het graag persoonlijk toe aan u. Boek nu een rondleiding bij ons. Onze medewerkers zullen snel contact met u opnemen. Wij hopen u snel te verwelkomen bij The Crown Rotterdam! Tot snel!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: