“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Romantische trouwlocaties

Zoekt u naar romantische trouwlocaties? Zoek niet verder! The Crown Rotterdam heeft alles wat u zoekt. The Crown heeft oog vor detail, en is gespecialiseerd in het organiseren van romantische bruiloften. Gaat u binnenkort trouwen? Maak dan een afspraak voor een rondleiding in onze zaal.

Romantische trouwlocaties
Romantische trouwlocaties
Romantische trouwlocaties
Romantische trouwlocaties

Droombruiloft bij The Crown

Wij snappen dat het regelen van een droombruiloft veel werk is. Wij van The Crown voorzien u van de meest romantische locatie. De zaal zal worden aangekleed met fleurige decoratie naar uw wens. Ook straalt de zaal luxe uit door de prachtige kroonluchters. Ziet u uzelf al van de trap lopen met uw geliefde? Bij The Crown is alles mogelijk. Daarnaast kunt u het plafond van kleur veranderen, zodat het past bij de door uw gekozen sfeer.

Wilt u uw gasten niet gelijk de zaal binnenlaten? Ontvang ze in de ontvangstruimte. U vindt hier dezelfde ambiance als in de grote zaal. In de romantische locatie is plaats voor 900 personen.

Facaliteiten

U vind verschillende facaliteiten bij The Crown. Zoals eerder benoemd kunt u gebruik maken van de ontvangstruime. Daarnaast is er speciale plek ingericht voor bruid en bruidegom om zich terug te trekken. Dit is wel zo fijn tijdens de drukke dag. Ook de kinderen vermaken zich bij The Crown. De speelruimte met nanny is gerealiseerd om hen te vermaken. Ten slotte is er ook een gebedsruimte aanwezig. De gebedsruimte is apart voor mannen en vrouwen. Ook is deze voorzien van een wastafel.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een rondleiding? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Samen met u kijken we welke mogelijkheden er zijn. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@thecrown.nl of bel naar 06 153 132 11

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: