“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Hindoestaanse trouwerij

Zoekt u een zaal voor uw Hindoestaanse trouwerij? Zoek dan zeker niet verder! Uw huwelijk is bij The Crown in Rotterdam in goede handen. Wat u wenst, laten wij uitkomen. Zo kunt u genieten van een echt sprookjeshuwelijk. Wilt u eerst een keer komen kijken? Zo kunnen wij u persoonlijk alle mogelijkheden uitleggen. En direct laten zien. Maak een afspraak! Klik hier.

Hindoestaanse trouwerij
Hindoestaanse trouwerij
Hindoestaanse trouwerij
Hindoestaanse trouwerij

De zaal van uw dromen

Goed om te weten is dat The Crown zich onderscheidt door de bijzondere marmeren vloeren, spiegelwanden en plafond verlichting. U kunt het plafond verlichting zelf aanpassen naar eigen smaak. Hoe fijn is dat! Kies voor een wit of wat donkerder decor. De keuze is aan u. Onze architectuur is geïnspireerd door New Yorkse interieurstromingen. Een magische dag en / of avond gegarandeerd.

Wilt u niet zelf veel regelen rondom catering, muziek of andere tijdrovende activiteiten? Laat het over aan The Crown. Wij hebben onze eigen cateraar die heerlijke gerechten serveert. Voor de muziek kunt u ook bij ons terecht. Dit lichten wij graag in een persoonlijk gesprek even toe

Boek een rondleiding

The Crown Rotterdam biedt voor uw (Hindoestaanse) trouwerij plek voor circa 900 personen. Dit betekent dat u al uw familie, vrienden en kennissen gemakkelijk kunt uitnodigen. Daarnaast is er plek voor 100 auto’s op onze parkeerplaats. Wat gelijk staat aan 400 personen. Onze beveiliging houdt de parkeerplekken nauwlettend in de gaten.

Komt u langs bij ons? Dat vinden wij erg leuk! Wij laten graag met trots onze zaal zien. Zo’n prachtige omgeving willen wij u niet laten ontgaan. Maak hier een reservering voor een rondleiding.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: