“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse trouwfeest

Wilt u graag een Marokkaanse trouwfeest organiseren? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres! Wij hebben een feestzaal die net wat meer luxe en klasse uitstraalt dan een gewone trouwzaal, waardoor we de Marokkaanse bruiloft tot een echte beleving kunnen maken voor jullie en jullie gasten. Dankzij de ledverlichting en special effects kunt u elke gewenste sfeer creëren. Bij ons staat niets in de weg voor een echte sprookjesbruiloft!

Wilt u onze zaal graag met eigen ogen komen bekijken? Vraag dan een rondleiding aan.

Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal

Marokkaanse trouwfeest organiseren bij The Crown

The Crown opent al sinds 2017 haar deuren voor ruim 900 gasten per week die komen genieten van een traditionele bruiloft, een zakenevenement of een gala. Bij ons zijn alle soorten feesten mogelijk, en we luisteren graag naar uw wensen om het zo persoonlijk mogelijk te maken. U kunt bij ons gebruik maken van een full-service, waarbij u de beschikking heeft over kinderopvang, beveiliging en hoogwaardige catering. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen cateraar te regelen voor de dag.

Bij de zaal hebben we een parkeergelegenheid voor 100 auto’s, die constant bewaakt worden door een parkeerwachter. Vanaf de snelweg is het parkeerterrein makkelijk te bereiken.

Contact

Bij The Crown weten we als geen ander hoeveel voorbereiding en regelwerk er nodig is om een traditionele Marokkaanse bruiloft te organiseren. Uiteraard doen wij dit wel op uw manier, graag gaan wij daarom ook vooraf met u om tafel om uw wensen en ideeën te bespreken, zodat we precies weten hoe we de voorbereidingen moeten treffen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan een contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: