“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaans huwelijk

Bent u op zoek naar een unieke locatie om een Marokkaans huwelijk te vieren? Dan is The Crown in Rotterdam de perfecte locatie! Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om de organisatie van een bruiloft of een ander evenement zoals een verloving of een familie feest. Al sinds wij onze deuren openden in 2017 is de mooiste dag van uw leven onze prioriteit!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren

Marokkaans huwelijk | The Crown regelt alles van A tot Z

Niet alleen als het gaat om de locatie bent u bij ons aan het juiste adres, maar daarnaast verzorgen wij indien gewenst nog veel meer. Denk hierbij aan de aankleding van de zaal, de catering en zelfs de oppas voor de kinderen en beveiliging.

Wij verwelkomen nu al dagelijks ruim 900 gasten die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een geweldig evenement.

The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u enthousiast geworden van onze prachtige zaal? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag uitgebreid informatie over wat wij voor u zouden kunnen betekenen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Ook is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe bijzonder onze locatie is. Tot ziens bij The Crown!

Alle informatie over de Marokkaanse bruiloft

Wilt u meer weten over het organiseren? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Alle mogelijkheden worden met u besproken. Maak snel een afspraak voor een rondleiding voor onze prachtige zaal.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@thecrown.nl of bel naar 06 153 132 11.

Wij zien u graag snel bij the Crown Rotterdam!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: