“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Unieke trouwlocaties

Opzoek naar unieke trouwlocaties? Zoek niet verder! The Crown Rotterdam is dé plek die u zoekt. Uw droombruiloft is in goede handen bij ons. U beleeft een unieke ervaring in onze zaal.

Wilt u de zaal bekijken? Maak dan een afspraak voor een rondleiding. Klik hier voor meer informatie.

Unieke trouwlocaties
Unieke trouwlocaties
Unieke trouwlocaties
Unieke trouwlocaties

Sfeer | Unieke trouwlocaties

Tijdens de grote dag moet de sfeer kloppen. Dankzij onze kroonluchters, marmeren vloer en aankleding naar wens laten wij dromen uitkomen. U kunt bijvoorbeeld ons plafond in een kleur naar keuze veranderen. De ambiance van de zaal is geïnspireerd op de New Yorkse interieurstromingen. In de zaal vindt u bijvoorbeeld een trap vanaf waar u het schouwspel perfect kunt bezichtigen. Uniek trouwen op een prachtige locatie. Wie wil dat nou niet?

Naast onze sfeermakers vind u ook speciaal ingerichte ruimten die voor u beschikbaar zijn. Tijdens uw trouwdag kunt u uw gasten ontvangen in de ontvangstruimte. Daarnaast zijn de kinderen de gehele dag zoet in de speelruimte, inclusief nanny. Ten slotte kunt u zich terugtrekken in de bruidskamer. Goed om te weten is dat er de mogelijkheid is om te bidden. Deze ruimten zijn voor man en vrouw apart ingericht met wastafels. Wilt u een impressie van The Crown? Bekijk het hier.

Boek een rondleiding bij The Crown

Meer weten over de unieke trouwlocatie? Neem dan contact met ons op. Alle wensen en mogelijkheden worden met u besproken. Wij nemen u graag mee door onze zaal om alvast de sfeer te proeven.

Neem contact op door te mailen naar info@thecrown.nl of bel naar 06 153 132 11.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: