“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Mooie trouwlocaties

Bent u op zoek naar mooie trouwlocaties? Dan bent u bij The Crown in Rotterdam zeker aan het juiste adres! Onze prachtige feestzaal zorgt voor een ervaring om nooit meer te vergeten voor u, én uw gasten. The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

Bent u benieuwd geworden naar onze zaal en wilt u deze graag komen bekijken? Neem dan contact met ons op!

Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft

Mooie trouwlocaties | Kom naar The Crown!

Bij The Crown vinden we het heel belangrijk dat onze gasten een onvergetelijke dag hebben. Daarom doen wij er alles aan om uw bruiloft tot het sprookje te maken waar u altijd al van heeft gedroomd. Onze zaal is van alle gemakken voorzien en kan ingericht worden naar uw smaak. Dankzij het lichtgevende plafond kunnen we iedere gewenste sfeer creëren.

Naast een geweldige zaal kunt u bij ons ook gebruik maken van onze full-service diensten. Zo hebben wij een eigen catering die zorgt voor heerlijke hapjes en maaltijden, een oppasservice en speelruimte zodat ook de kinderen vermaakt worden. Ook hebben wij een mooie ontvangsthal en een gebedsruimte waar u en uw gasten zich in kunnen terugtrekken.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder zodat u de droombruiloft heeft die u altijd al heeft gewild! Tot ziens bij The Crown!

Contact 

Wilt u meer weten over de faciliteiten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. U zult versteld staan. Bel naar 06 153 132 11 of mail info@thecrown.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: