“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Trouwzaal Marokkaans

Bent u op zoek naar een trouwzaal Marokkaans om uw bruiloft te vieren? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres! The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur, waarbij er is nagedacht over de kleinste details om uw Marokkaanse bruiloft te transformeren in een echte beleving voor jullie en de gasten.

Benieuwd naar hoe onze locatie er in het echt uit ziet? Vraag een rondleiding aan en we laten het zien!

Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal

Trouwzaal Marokkaans afhuren bij The Crown

Wanneer u onze zaal betreedt, zult u overladen worden met luxe en klasse. Deze schitterende evenementenlocatie is sinds 2017 dé locatie voor bruiloften die net even een extra gouden randje nodig hebben. In de zaal verwelkomen we wekelijks rond de 900 gasten die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een uniek zakenevenement. Als u uw bruiloft bij The Crown houdt, kunt u ook kiezen voor ons hoogstaande full-service mogelijkheden. Dit houdt in dat er de hele avond/dag bediening, kinderopvang, beveiliging en een partymanager aanwezig is. Zo kunt u uw genodigden echt in de watten leggen!

Alles wordt geregeld

Een traditionele Marokkaanse bruiloft is een grote en feestelijke gebeurtenis. Daarom komt er heel veel regelwerk bij kijken. Door de ervaring, het talent en de creativiteit van onze professionals zijn wij in staat om veel van dit werk uit handen te nemen, waardoor jullie als bruidspaar volledig van de beleving kunnen genieten. Voor de catering werken wij met gerenommeerde cateringbedrijven, waardoor u geen omkijken heeft naar de hapjes en drankjes. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een cateraar in te schakelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een trouwzaal Marokkaans af te huren? Vul dan ons formulier in. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Voor dringende vragen kunt u ons per telefoon of per mail bereiken.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: