“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Trouwzalen Marokkaanse bruiloft

Bent u op zoek naar trouwzalen Marokkaanse bruiloft? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. The Crown is een unieke locatie met moderne architectuur, waarbij is nagedacht over de kleinste details om de trouwerij om te vormen tot een waar sprookje.

Wilt u voorproeven van de sfeer in de Marokkaanse trouwzaal? Vraag dan vrijblijvend een rondleiding aan.

Trouwzalen Marokkaanse bruiloft
Trouwzalen Marokkaanse bruiloft
Trouwzalen Marokkaanse bruiloft
Trouwzalen Marokkaanse bruiloft

Trouwen in The Crown

Waarschijnlijk bent u al jarenlang aan het dromen over een betoverende bruiloft. Laat die ene dag dan ook vooral een sprookje zijn. Een bruiloft in The Crown zal dit sprookje laten uit komen.

De sfeervolle ambiance in onze feestelijke accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren. Het prachtige plafond wordt vergezeld door koninklijke kroonluchters en de zaal kan versierd worden door onze eigen fleurige  decoratie. Uiteraard zijn uw eigen ideeën en inbreng meer dan welkom. Samen zorgen we voor een trouwdag, waar u en uw gasten nog lang over zullen na dromen.

Faciliteiten – Trouwzalen Marokkaanse bruiloft

The Crown beschikt over twee gebedsruimtes, voor de man en vrouw apart. Hier kan men zich even terugtrekken voor het gebed. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte op genomen.

Naast de gebedsruimte beschikt The Crown over een bruidskamer, waarbij de bruid en bruidegom even tot rust kunnen komen voordat ze de zaal betreden.

De gasten worden ontvangen in de ontvangstruimte door het personeel. Deze ruimte, is net zoals de trouwzaal, in een sfeervolle ambiance gerealiseerd.

Contact – The Crown

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze zaal, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. U kunt deze nu heel eenvoudig boeken via onze website. U krijgt dan een exclusieve rondleiding bij ons op locatie. Zo kunt u de sfeer proeven en weet u direct waar u aan toe bent!

Heeft u een vraag? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: