“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Zalen Marokkaanse bruiloft

Bent u op zoek naar zalen Marokkaanse bruiloft? Dan is The Crown dé perfecte locatie. De basis voor een mooie en geslaagde bruiloft, begint met het huren van een zaal die tot in de puntjes voldoet aan uw wensen. Bij The Crown doen we er alles aan om deze dag perfect te laten verlopen.

Bent u nieuwsgierig naar de trouwzaal? Dan kunt u via de website gemakkelijk een rondleiding aanvragen om de sfeer te proeven.

Zalen Marokkaanse bruiloft
Zalen Marokkaanse bruiloft
Zalen Marokkaanse bruiloft
Zalen Marokkaanse bruiloft

Ontdek de pracht van de Marokkaanse trouwzaal

Als u de Marokkaanse trouwzaal binnenstapt, zal het voelen alsof u een sprookje binnenloopt. Naast de koninklijke, kristallen kroonluchters, heeft de Marokkaanse trouwzaal ook een luxueuze marmeren vloer. Bovendien beschikt deze zaal over een led plafond met special effects, zodat de trouwzaal precies afgestemd kan worden op uw gewenste stijl.

De trouwzaal heeft een capaciteit van 900 personen en is hiermee geschikt voor een Marokkaanse bruiloft.

Tot in de puntjes geregeld – The Crown

Traditioneel zijn Marokkaanse bruiloften grote en feestelijke gebeurtenissen, waarbij veel organisatie en regelwerk komt kijken. Door onze ervaring, creativiteit en het talent van onze professionals kunnen we zoveel mogelijk van deze taken uit handen nemen. Hierdoor kan het bruidspaar volledig van hun sprookje genieten.

Voor de catering werken wij met bekende cateringbedrijven. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het regelen van hapjes en drankjes en kan u volop genieten van de bruiloft. Als u zelf een cateringbedrijf wilt inschakelen is dit uiteraard ook geen probleem.

Meer informatie – Zalen Marokkaanse bruiloft

Heeft u een vraag? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Voor dringende vragen kunt u ons altijd bellen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze zaal, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. U kunt deze nu heel eenvoudig boeken via onze website.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: