“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turkse feestzaal

Bent u op zoek naar een Turkse feestzaal om uw droomhuwelijk te vieren? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. Met de spookjes achtige locatie, sfeervolle ambiance en ons vriendelijke personeel wordt dit zeker weten de dag van uw leven! The Crown zorgt samen met u voor een Turkse bruiloft om nooit meer te vergeten.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een rondleiding willen plannen, vragen wij u contact op te nemen met ons door ons onderstaande formulier in te vullen.

Turkse feestzaal
Turkse feestzaal
Turkse feestzaal
Turkse feestzaal

Bij The Crown draait het om details!

Traditioneel zijn Turkse bruiloften grote en feestelijke gebeurtenissen, waarbij veel organisatie en regelwerk komt kijken. Door onze ervaring, creativiteit en het talent van onze professionals kunnen we zoveel mogelijk van deze taken uit handen nemen. Hierdoor kan het bruidspaar volledig van hun levensechte sprookje genieten.

Voor de catering werken wij met bekende cateringbedrijven. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het regelen van hapjes en drankjes en kan u volop genieten van de bruiloft. Als u zelf een cateringbedrijf wilt inschakelen is dit uiteraard ook geen probleem.

Turkse feestzaal gelegen in Rotterdam

Onze Turkse feestzaal is gelegen in Rotterdam en is zeer goed bereikbaar. De zaal bevindt zich op de rand van Rotterdam en ligt naar de A20 en Schiedam Station. The Crown is hierdoor zowel met de auto als met het openbaarvervoer zeer goed bereikbaar. Bovendien is er genoeg parkeerplek voor zowel 100 auto’s, wat overeenkomt met 400 personen.

Heeft u interesse in de mogelijkheden om uw Turkse bruiloft bij The Crown te vieren? Vul dan ons onderstaande formulier in. Onze medewerkers reageren hier zo spoedig mogelijk op. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: