“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse bruiloft zaal Nederland

Bent u op zoek naar een Afghaanse bruiloft zaal Nederland? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres! Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, die net even dat extra gouden randje nodig hebben. We onderscheiden ons vooral door de bijzonder stijlvolle aankleding en het goede gastheerschap. De zaal heeft een moderne architectuur, en over werkelijk elk detail is nagedacht. Als u binnenkomt, zult u overspoelt worden door klasse en luxe. Dankzij de ledlampen en de special effects, kunt u elke gewenste sfeer in de zaal creëren.

Wilt u de sfeer komen proeven? Vraag dan een rondleiding aan!

Afghaanse bruiloft zaal
Afghaanse bruiloft zaal
Afghaanse bruiloft zaal
Afghaanse bruiloft zaal

Afghaanse bruiloft zaal Nederland – The Crown is de ideale locatie

Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig uw Afghaanse bruiloft tot een echte beleving voor jullie en de gasten te maken. Zo zijn er geluids- en video installaties, heeft u de beschikbaarheid over kinderopvang, verzorgen wij de catering en kunt u er zelfs voor kiezen om onze beveiliging in te schakelen. Op deze manier kunt u zelf echt onbezorgd genieten van de dag of avond.

Bij The Crown verwelkomen we wekelijks ruim 900 gasten die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een uniek zakenevenement. Dankzij onze ruime capaciteit zijn wij één van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Daarnaast beschikken we over een ruime parkeerplaats, waar 100 auto’s op geparkeerd kunnen worden. Het parkeerterrein wordt gewaakt door een parkeerwacht en is vanaf de snelweg makkelijk te bereiken.

Neem contact op

Onze professionele medewerkers weten dankzij hun ervaring, creativiteit en talent precies wat er allemaal geregeld moet worden om uw Afghaanse bruiloft tot een sprookje te maken. Graag gaan wij daarom ook vooraf met u om tafel om uw wensen en ideeën te bespreken, zodat we precies weten hoe we de voorbereidingen moeten treffen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan een contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: