“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse trouwzalen

Bent u op zoek naar informatie over Afghaanse trouwzalen? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. Op onze site vindt u alle informatie die nodig is voor de perfecte bruiloft zaal! Dus wilt u trouwen op de Afghaanse manier? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wij zijn The Crown, gevestigd te Rotterdam. Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, evenementen en recepties naar de wens van onze gasten. The Crown onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle inrichting en het goede gastheerschap.

Afghaanse trouwzalen
Afghaanse trouwzalen
Afghaanse trouwzalen
Afghaanse trouwzalen

De mooiste dag van uw leven – The Crown

Waarschijnlijk droomde u al jaren van een betoverende bruiloft. Laat die ene dag dan ook vooral een sprookje zijn. Een bruiloft in The Crown zal deze droom uit laten komen. De sfeervolle ambiance in onze feestelijke accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren.

Ons prachtige plafond wordt vergezeld door koninklijke kroonluchters en de zaal kan versierd worden door onze eigen fleurige decoratie. Uiteraard zijn uw eigen ideeën en inbreng meer dan welkom. Samen zorgen we voor een trouwdag waar u nog lang over na zult dromen.

Bent u enthousiast over onze Afghaanse trouwzaal? Dan nodigen wij u vooral zelf uit om de magie van The Crown te ervaren. Mocht u meteen een offerte willen zien of een prijsindicatie willen horen, vragen wij u contact op te nemen met ons.

Contact – Afghaanse trouwzalen

Onze trouwzalen zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze zaal bevindt zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Afghaanse trouwzaal bij The Crown te huren? Vul dan ons formulier in. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bereik ons via: 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl. Wij beantwoorden al uw vragen!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: