“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse trouw zaal

De basis voor een mooie en geslaagde bruiloft, begint met het huren van een zaal die geheel aan uw wensen voorziet. Daarvoor bent u bij The Crown aan het juiste adres. Het prachtige plafond van de Marokkaanse trouwzaal wordt verzegeld door koninklijke kroonluchters en de zaal wordt versierd door onze eigen fleurige decoratie. Wij willen dat alles tot in de puntjes is voorzien, zodat u nog lang kan na dromen over deze dag.

Marokkaanse trouw zaal
Marokkaanse trouw zaal
Marokkaanse trouw zaal
Marokkaanse trouw zaal

Ontdek de schoonheid van de Marokkaanse trouwzaal

De eerste stappen die u zet in de Marokkaanse trouwzaal, zullen voelen alsof u een sprookje binnenloopt. Naast de koninklijke, kristallen kroonluchters, heeft de Marokkaanse trouwzaal ook een luxueuze marmeren vloer. Bovendien heeft het een led plafond, met specialeffects, zodat de trouwzaal precies afgestemd kan worden op uw gewenste stijl.

In totaal heeft de trouwzaal de capaciteit van 900 personen en is hiermee zeer geschikt voor een Marokkaanse bruiloft.

Voor de catering werken wij met bekende cateringbedrijven. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het regelen van hapjes en drankjes en kan u volop genieten van de bruiloft. Als u zelf een cateringbedrijf wilt inschakelen is dit uiteraard ook geen probleem.

Oog voor detail

De ontwerpers van The Crown zijn geïnspireerd door New Yorkse interieur stromingen en hebben oog voor detail. Met name de kroonluchters en het plafond dat als lichtpalet dient, zijn in positieve zin sfeerbepalend. Vanaf de sierlijke trap zal je het mooiste uitzicht hebben op dit complete spektakel. Om een rondleiding aan te vragen via onze website, zodat u de sfeer kunt proeven, kunt u deze nu inplannen. Heeft u dringende informatie nodig? Bereik ons dan via: 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: