“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse trouwzaal

Bent u opzoek naar een Marokkaanse trouwzaal? Zoek niet verder! The Crown heeft wat u zoekt. The crown is gevestigd in Rotterdam. Wij verzorgen bruiloften, verlovingen en andere evenementen als de beste. Voor uw Marokkaanse gelegenheid bent u bij The Crown aan het goede adres.

Het gehele plaatje is compleet op de mooiste dag van uw leven. U kunt de sfeer geheel naar uw hand draaien. Bij The Crown vind u marmeren vloeren en spiegelwanden. Daarnaast ook prachtige kroonluchters en een speciaal led-plafond. Deze attributen maakt de sfeer in de trouwzaal compleet.
Bent u al nieuwschierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Marokkaanse trouwzaal
Marokkaanse trouwzaal
Marokkaanse trouwzaal
Marokkaanse trouwzaal

Een onvergetelijke dag bij The Crown!

Uw Marokkaanse bruiloft zal een geweldige dag worden. Bij The Crown denken wij aan alles. Naast alleen een zaal bieden wij veel meer aan. Voor de bruid en bruidegom is er een speciale rustruimte. Meer informatie over de rustruimte vind u hier.

Zijn er kinderen aanwezig in de trouwzaal? Deze kunnen vermaakt worden in de speelruimte. Hier is de mogelijkheid om tv te kijken en om te spelen. Dit onder toezicht van een nanny. Daarnaast vind u bij The Crown ook een gebedsruimte. De ruimte is voor man en vrouw apart. Er is ook een aparte wasruimte te vinden.

Een rondleiding in de Marokkaanse trouwzaal

The Crown staat klaar voor de mooiste dag uit uw leven. Wilt u meer zien? U kunt een rondleiding aanvragen bij ons. Dankzij de rondleiding weet u precies wat u kunt verwachten.

Voor andere vragen kunt u ook contact met ons opnemen via 06 153 132 11. Ook kunt u mailen naar info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: