“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse bruiloft plannen

Bezig met uw Marokkaanse bruiloft plannen? Laat de locatie maar aan ons over! The Crown Rotterdam is dé locatiespecialist van Rotterdam en omstreken. Wilt u een vrijblijvende rondleiding boeken? Neem dan contact met ons op.

Marokkaanse bruiloft plannen
Marokkaanse bruiloft plannen
Marokkaanse bruiloft plannen
Marokkaanse bruiloft plannen

De locatie | Marokkaanse bruiloft plannen

Uw Marokkaanse bruiloft is bij ons in goede handen. Wij weten als geen ander dat de locatie erg belangrijk. Wij doen er alles aan om het u naar uw zin te maken. Het is immers uw grote dag. Uw droombruiloft in een prachtige zaal? Wie wil dat nou niet!

U kunt de trouwzaal volledig naar uw wens inrichten. Zelfs het plafond, dat van kleur veranderd, is naar uw smaak aan te passen. Daarnaast speelt de marmeren vloer een belangrijke rol bij het droom-gevoel. Ten slotte mogen de spiegelwanden zeker niet ontbreken. Ziet u het al voor u? Samen met uw geliefde wandelt u de grote trap af, naar het feest. Deze droom wordt realiteit bij The Crown Rotterdam.

Faciliteiten | Marokkaanse bruiloft plannen

Om uw grote dag tot een succes te maken, moeten alle services aanwezig zijn. U kunt bijvoorbeeld uw kinderen laten vermaken in de speelruimte. Onder toezicht van een nanny. Daarnaast is de gebedsruimte speciaal ingericht voor man en vrouw apart. Ten slotte weten wij hoe druk deze dag voor u kan zijn. Kom tot rust in de bruidskamer en maak u klaar voor het grote feest.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een vrijblijvende rondleiding?  Op deze manier ziet u hoe The Crown geschikt is voor uit Marokkaanse bruiloft. Vul het contactformulier in onderaan de pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor andere vragen kunt u mailen naar info@thecrown.nl of bellen naar 06 153 132 11. Tot snel!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: