“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Zaal Marokkaanse bruiloft Rotterdam 

Wilt u een droomhuwelijk realiseren? Dat begint natuurlijk bij een sprookjesachtige locatie. Een bruiloft in The Crown zal deze droom uit laten komen. De sfeervolle ambiance in onze feestelijk accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren. Kortom bent u op zoek naar een zaal Marokkaanse bruiloft Rotterdam? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres!

Wilt u sfeer proeven van de trouwzaal? U kunt een rondleiding aanvragen via de website.

Zaal Marokkaanse bruiloft Rotterdam
Zaal Marokkaanse bruiloft Rotterdam
Zaal Marokkaanse bruiloft Rotterdam
Zaal Marokkaanse bruiloft Rotterdam

Unieke locatie – The Crown

Te Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters.

Het led plafond en de bijbehorende special effects maken het totaalplaatje compleet. Het plafond kan elke gewenste kleur aannemen en kan dus perfect worden afgestemd op uw stijl.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Meer informatie over ons

The Crown straalt al, sinds zij eind 2017 haar deuren opende. Deze nieuwe high class evenementenlocatie is met haar majestueuze interieur dé locatie voor bruiloften en events die net dat gouden randje extra nodig hebben.

De zaal verwelkomt nu al wekelijks ruim 900 genodigden die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een indrukwekkend zakelijk evenement. Daarnaast biedt The Crown elke organisatie de mogelijkheid te kiezen voor het gebruik van haar hoogstaande full-service.

Contact – Zaal Marokkaanse bruiloft Rotterdam

Bent u benieuwd naar onze trouwzaal? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Deze rondleiding kunt u gemakkelijk aanvragen via onze website. U krijgt van ons een exclusieve rondleiding bij ons op locatie. U kunt de sfeer hierdoor zelf proeven en weet direct waar u aan toe bent.

Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons op nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: