“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse feestzaal

Bent u op zoek naar een Afghaanse feestzaal om uw bruiloft te organiseren? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres! Onze specialiteit is het verzorgen van bruiloften, die net even dat extra gouden randje nodig hebben. We onderscheiden ons vooral door de bijzonder stijlvolle aankleding en het goede gastheerschap. De zaal heeft een moderne architectuur, en over werkelijk elk detail is nagedacht. Als u binnenkomt, zult u overspoelt worden door klasse en luxe. Dankzij de ledlampen en de special effects, kunt u elke gewenste sfeer in de zaal creëren.

Wilt u de sfeer komen proeven? Vraag dan een rondleiding aan!

Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal

Afghaanse feestzaal huren bij The Crown

Wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste evenementenlocaties van Nederland en verwelkomen wekelijkse ruim 900 gasten. Bij ons kunt u komen genieten van een bruiloft, zakenevenement, diploma-uitreiking, gala en nog veel meer. Alles is bij ons mogelijk, daarom bespreken we graag vooraf uw wensen zodat we weten hoe wij uw perfecte dag kunnen voorbereiden. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig uw Afghaanse bruiloft tot een echte beleving voor jullie en de gasten te maken. Zo zijn er geluids- en video installaties, heeft u de beschikbaarheid over kinderopvang, verzorgen wij de catering en kunt u er zelfs voor kiezen om onze beveiliging in te schakelen. Op deze manier kunt u zelf echt onbezorgd genieten van de dag of avond.

Daarnaast beschikken we over een ruime parkeerplaats, waar 100 auto’s op geparkeerd kunnen worden. Het parkeerterrein wordt gewaakt door een parkeerwacht en is vanaf de snelweg makkelijk te bereiken.

Neem contact met ons op

Onze professionele medewerkers weten dankzij hun ervaring, creativiteit en talent precies wat er allemaal geregeld moet worden om uw Afghaanse bruiloft tot een sprookje te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan een contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: