“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse bruiloft zalen

Bent u opzoek naar Marokkaanse bruiloft zalen? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. Wij vinden dat u uw mooiste dag van uw leven namelijk moet vieren in de mooiste omgeving. The Crown is een unieke locatie met moderne architectuur, waarbij nagedacht is over de kleinste details om uw Marokkaanse bruiloft te transformeren tot een waar kunstwerk.

Bent u enthousiast en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom zelf de Marokkaanse bruiloft zalen bekijken via een rondleiding!

Marokkaanse bruiloft zalen
Marokkaanse bruiloft zalen
Marokkaanse bruiloft zalen
Marokkaanse bruiloft zalen

Lekker eten, drinken en snoepen – The Crown

Aan Marokkaanse bruiloften worden enorme bedragen gespendeerd. Er worden op zo’n minst 200 mensen uitgenodigd en die moeten allemaal lekker eten, drinken en snoepen, want dat hoort erbij. Bij The Crown willen we dat u volop van uw dag geniet en geven wij u de mogelijkheid om de catering uit handen te nemen. Wij werken met gerenommeerde cateringbedrijven. Hierdoor heeft uzelf geen omkijken meer naar het regelen van hapjes en drankjes.

Wilt u liever zelf een cateringbedrijf inschakelen? Dat is bij The Crown uiteraard ook mogelijk!

Ontdek de luxueuze Marokkaanse bruiloft zalen

The Crown onderscheidt zich vooral door de bijzondere, stijlvolle inrichting en het goede gastheerschap. The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Marokkaanse bruiloft zaal bij The Crown te huren? Vul dan ons formulier in. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bereik ons via: 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl. Wij beantwoorden al uw vragen!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: