“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse bruiloft

Op zoek naar een locatie voor uw Afghaanse bruiloft? Zoek niet verder! The Crown Rotterdam heeft wat u zoekt. Uw feest is in goede handen. Voor al uw vragen kunt u vandaag nog contact opnemen. Onze medewerkers helpen u graag.

Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft

Droombruiloft | Afghaanse bruiloft

Uw droombruiloft is in goede handen. The Crown is gespecialiseerd in bijzondere bruiloften. Maar ook veel andere feesten. Bekijk de mogelijkheden hier. Droomt u al jaren over een betoverende bruiloft? Kom dan snel langs bij The Crown. De sfeer is bepalend voor de grote dag. Bij onze zaal kunt u gebruik maken van een plafond dat van kleur veranderd. Op deze manier bepaalt u zelf de ambiance. Daarnaast heeft u het hoogste woord in de verdere aankleding.

Voorzieningen | Afghaanse bruiloft

Naast de mooie zaal die wij beschikbaar hebben, zijn er nog andere voorzieningen. Facaliteiten als de ontvangstruimte en de bruidskamer mag zeker niet ontbreken. In de ontvangstruimte betreden uw gasten het pand, maar nog niet de grote zaal. Goed om te weten is dat deze zaal ook volledig in dezelfde ambiance opgemaakt kan worden. Ten slotte kunt u zich terugtrekken in de bruidskamer om tot rust te komen. Uw Afghaanse trouwfeest is in goede handen bij The Crown.

Naast deze ruimtes vind u genoeg parkeergelegenheid bij The Crown Rotterdam. Er is plek voor 100 auto’s, dat gelijk staat aan 400 personen. Ook is The Crown goed bereikbaar via het Centraal Station Schiedam.

Contact 

Wilt u meer weten over de faciliteiten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. U zult versteld staan. Bel naar 06 153 132 11 of mail info@thecrown.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: