“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse bruiloft zaal

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen in uw leven en dat hoort u te vieren in de mooiste omgeving. Voor zo’n adembenemende locatie bent u bij The Crown aan het juiste adres. The Crown is een unieke locatie met moderne architectuur, waarbij nagedacht is over de kleinste details om uw Marokkaanse bruiloft te transformeren tot een waar kunstwerk.

Wilt u proeven van de sfeer? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan om uw marrokkaanse bruiloft zaal vooraf te bekijken.

Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal

Tot in de puntjes in orde

Traditioneel zijn Marokkaanse bruiloften grote en feestelijke gebeurtenissen, waar veel organisatie en regelwerk bij komt kijken. Door de ervaring, creativiteit en het talent van onze professionals kunnen we zoveel mogelijk van deze taken uit handen nemen. Hierdoor kan het bruidspaar volledig van hun sprookje genieten. Voor de catering werken wij met gerenommeerde cateringbedrijven. Zo heeft u geen omkijken meer naar het regelen van hapjes en drankjes. Zelf een cateringbedrijf inschakelen is uiteraard ook mogelijk.

De klasse en luxe van de Marokkaanse trouwzaal

Wanneer u onze imponerende zaal voor het eerst betreedt, zult u overladen worden met klasse en luxe. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het led plafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet. Het plafond kan elke gewenste kleur aannemen en wordt dus perfect afgestemd op uw gewenste stijl.

De trouwzaal heeft een capaciteit tot 900 personen en is dus geschikt voor grote bruiloften. Hiermee behoord The Crown tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Marokkaanse bruiloft zaal bij The Crown te huren? Vul dan ons formulier in. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bereik ons via: 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: