“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Surinaams huwelijk

Bent u een Surinaams huwelijk aan het organiseren? Ontzettend leuk! De zoektocht naar de perfecte trouwzaal is soms erg lastig. Maar zoek niet verder. U hebt een hele mooiste locatie gevonden. Wij zijn The Crown Rotterdam. Gespecialiseerd in alle soorten en type huwelijken. Van klein tot groot. Iedere trouwerij is bij ons een geweldig feest! Dit komt mede door onze ambiance. Wilt u een rondleiding? Maak een afspraak!

Surinaams huwelijk
Surinaams huwelijk
Surinaams huwelijk
Surinaams huwelijk

Uw huwelijk bij The Crown Rotterdam

Ziet u het al voor zich? Uw droombruiloft wordt gerealiseerd. Marmeren vloeren, spiegelwanden en een lichtgevend plafond. Goed om te weten is dat het plafond vrijwel iedere kleur kan aannemen die u wenst. Op deze manier creëren wij iedere gewenste sfeer. Ook heeft onze zaal kroonluchters die een koninklijke uitstraling met zich mee brengen.

U kunt voor uw Surinaams huwelijk meer dan 800 personen kwijt in onze zaal. Ook bieden wij 100 parkeerplekken aan voor iedere gelegenheid. Wist u dat The Crown meerdere faciliteiten heeft waar u van kunt genieten? Ontvang uw gasten bijvoorbeeld in de ontvangstruimte. Op deze manier kunnen zij nog niet direct iets zien van de hoofdzaal. Komen er veel kinderen mee? De nanny speelt met hen in de speelruimte. Deze ruimte is ongeveer 50m2. Ten slotte kunt u zich ook terugtrekken om te bidden of te wassen. Hier biedt The Crown aparte ruimtes voor aan. Voor zowel dames als heren.

Boek nu uw rondleiding! | Surinaams huwelijk

The Crown vertelt u graag persoonlijk waarom uw huwelijk bij ons in goede handen is! Maak een afspraak voor een rondleiding door de zalen en faciliteiten. Klik hier. Tot snel!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: