“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turkse bruiloft locatie

Bent u op zoek naar een Turkse bruiloft locatie? Dan heeft u de ideale locatie gevonden! The Crown is een unieke high class evenementenlocatie met een prachtig interieur. Hierdoor krijgt uw bruiloft net dat extra gouden randje, om de dag onvergetelijk te maken! Wij zijn sinds 2017 geopend, en nu al een begrip in Rotterdam en omstreken. Bij ons weet u zeker dat uw dag van top tot teen geregeld wordt, en u zelf alleen maar hoeft te genieten van de dag.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren

Turkse bruiloft locatie | The Crown

Als u uw bruiloft bij ons viert, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop van de dag. Graag nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Zo regelen wij de decoratie van onze prachtige zaal, zodat wij er een persoonlijke touch aan kunnen geven. Ook staan wij voor u klaar als het gaat om de catering, geluidsinstallatie, beveiliging en zelfs kinderopvang. Zo kunnen u en uw gasten ongestoord genieten van de bijzondere dag.

Ook de parkeergelegenheid is bij ons geen probleem. Wij hebben een parkeerplaats naast de deur, met een capaciteit van 100 auto’s. Deze worden bewaakt door een parkeerwacht. Vanaf het terrein is de snelweg heel makkelijk bereikbaar.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Ook is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen, om met eigen ogen te kunnen zien hoe bijzonder en uniek onze locatie is. Wij weten zeker dat u in één oogopslag verliefd wordt!

Alle informatie over de Turkse bruiloft

Wilt u meer weten over het organiseren? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Alle mogelijkheden worden met u besproken. Maak snel een afspraak voor een rondleiding voor onze prachtige zaal.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@thecrown.nl of bel naar 06 153 132 11.

Wij zien u graag snel bij the Crown Rotterdam!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: