“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse bruiloft organiseren

Een Marokkaanse bruiloft organiseren? Zoek niet verder. U bent bij The Crown Rotterdam aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het organiseren van bruiloften en andere evenementen. De mooiste dag van uw leven is onze prioriteit.

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op voor een rondleiding.

Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren

Impressie | Marokkaanse bruiloft organiseren

Uw Marokkaanse bruiloft wordt de mooiste dag van uw leven. Wij van The Crown doen er alles aan om dit te organiseren. De inrichting zal volledig naar uw smaak worden verzorgd. Denk aan bloemstukken, de tafelschikking en de totale ambiance. Naast de grote zaal is er ook een ontvangstruimte waar gasten ontvangen kunnen worden. Deze wordt, als u dat wil, in dezelfde sfeer mooi gemaakt. Wilt u een impressie van de zaal bij The Crown? Neem hier een kijkje.

Faciliteiten | Marokkaanse bruiloft organiseren

De droombruiloft zal tot in de puntjes geregeld zijn. Zoals eerder benoemd, gaan wij met u alles doornemen. Van de sfeer, tot aan de catering. Naast de trouwzaal is er zoals eerder benoemd ook een ontvangstruimte aanwezig. Ook is een gebeds-& kinderspeelruimte beschikbaar. Goed om te weten is dat wij van lunch tot aan diner een professionele keuken beschikbaar hebben. Een microfoon nodig? Ook deze is beschikbaar. Samen met een LED-scherm. Ten slotte is er genoeg parkeergelegenheid. Voor 100 auto’s, ongeveer 400 personen.

Alle informatie over de Marokkaanse bruiloft

Wilt u meer weten over het organiseren? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Alle mogelijkheden worden met u besproken. Maak snel een afspraak voor een rondleiding voor onze prachtige zaal.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@thecrown.nl of bel naar 06 153 132 11.

Wij zien u graag snel bij the Crown Rotterdam!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: