“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turks trouwfeest

Op zoek naar de perfecte locatie voor Turks trouwfeest? The Crown heeft wat u zoekt. Onze prachtige zaal heeft een mooie sfeer. Alles wat u zoekt voor uw Turkse bruiloft vind u in onze zaal. Kroonluchter, spiegelwanden en marmeren vloeren. Een luxueuze zaal is voor u beschikbaar.

Wilt u meer weten over wat The Crown kan regelen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem snel contact met ons op. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. U kunt ook het onderstaande formulier invullen voor meer informatie.

Turks bruiloft zaal
Turks trouwfeest
Turks trouwfeest
Turks trouwfeest

Het Turkse trouwfeest van uw dromen!

Droomde u altijd van een sprookjesbruiloft? The Crown regelt dit voor u. U kunt in onze zaal de sfeer naar uw hand zetten. Uw droom komt uit. Dankzij onze geluidsinstallatie en ledverlichting in het plafond wordt het zoals u wilt. Naast deze faciliteiten bieden wij ook speciale ruimten aan voor tijdens uw trouwfeest. Een Turkse rustruimte waar u zich in kunt terugtrekken op de grote dag. Ook een gebedsruimte met geschieden ruimten en wasbakken. Als laatste vind u ook een speelkamer voor de kinderen. Hier vind u meer informatie over deze faciliteiten.

Kijken bij de trouwzaal van The Crown Rotterdam

U kunt de zaal met uw eigen ogen komen bekijken. We gaan samen bekijken hoe u uw grote dag wilt inrichten. Wij vinden het belangrijk dat u alles krijgt wat mogelijk is bij The Crown. Goed om te weten is dat wij naast verschillende ruimten ook god bereikbaar zijn met de auto en het openbaar vervoer. Onze parkeerplaats kan 100 auto’s kwijt. Ons pand bevind zich aan de A20 en naast Schiedam Centraal Station.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06 153 132 11. Naast bellen kunt u ons ook mailen! Ons mailadres is info@thecrown.nl

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: