“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Feestzaal Marokkaanse bruiloft

Bent u op zoek naar een feestzaal Marokkaanse bruiloft? Dan bent u bij The Crown in Rotterdam aan het juiste adres! Sinds 2017 zijn wij een evenementenlocatie waar net dat beetje extra gegeven wordt, om een Marokkaanse bruiloft tot een echt sprookje te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ledverlichting en special effects, waardoor elke gewenste sfeer gecreëerd kan worden. Door de marmeren vloer en de imposante kroonluchters waant u zich gelijk in klasse en luxe bij binnenkomst. Aan elk detail is gedacht, om de dag of avond tot een echte beleving te kunnen maken voor jullie en jullie gasten.

Wilt u onze unieke zaal met eigen ogen komen bekijken? Vraag dan een rondleiding aan!

Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal

Feestzaal Marokkaanse bruiloft huren bij The Crown

Wij weten dankzij onze ervaring precies wat een voorbereiding er vast zit aan een Marokkaanse bruiloft. Traditionele Marokkaanse bruiloften zijn namelijk vaak erg groot en uitgebreid. Daarom kunt u bij ons ook gebruik maken van een full-service, waarbij u beschikking heeft over kinderopvang, beveiliging, hoogwaardige catering en zelf een partymanagement.

In de zaal verwelkomen we wekelijks rond de 900 gasten die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een uniek zakenevenement. Als u uw bruiloft bij The Crown houdt, kunt u ook kiezen voor ons hoogstaande full-service mogelijkheden. Dit houdt in dat er de hele avond/dag bediening, kinderopvang, beveiliging en een partymanager aanwezig is. Zo kunt u uw genodigden echt in de watten leggen!

Neem contact met ons op

Of u nu een bruiloft, zaken evenement, diploma uitreiking of gala wilt organiseren, alles is mogelijk bij ons. Graag gaan wij vooraf met u om tafel om uw wensen door te nemen zodat wij precies weten hoe we de dag kunnen voorbereiden. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: