“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse bruiloft kosten

Bent u benieuwd naar de Marokkaanse bruiloft kosten? Bij The Crown in Rotterdam wordt uw Marokkaanse bruiloft van top tot teen verzorgd, voor een scherpe prijs! Om een indicatie te maken van de kosten willen we vooraf graag van u weten waar u gebruik van wilt maken. We hebben namelijk een groot aantal diensten die we tijdens de bruiloft kunnen leveren. Door contact met ons op te nemen, kunnen we met u in gesprek gaan en een offerte opstellen!

Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft

Marokkaanse bruiloft kosten | The Crown

Als u uw bruiloft bij The Crown plant, weet u zeker dat uw dag onvergetelijk zal worden. Onze prachtige trouwzaal is van alle gemakken voorzien en er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet. Graag geven wij u vooraf een rondleiding waarin we alles over de zaal kunnen vertellen.

Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van veel faciliteiten. Zo hebben wij een eigen catering, oppasservice en zelfs beveiliging. Ook is er een speelruimte voor de kinderen en een gebedsruimte. De auto’s van u en uw gasten staan heel de dag veilig. Ze worden constant bewaakt door een parkeerwacht.

Kom langs!

Wilt u de schoonheid van onze zaal zelf komen ervaren? Neem dan gerust contact met ons op en we maken een afspraak! Ook kunt u natuurlijk contact opnemen bij vragen of opmerkingen. We staan u graag te woord. The Crown maakt uw bruiloft tot een echt sprookje!

Contact 

Wilt u meer weten over de faciliteiten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. U zult versteld staan. Bel naar 06 153 132 11 of mail info@thecrown.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: