“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turkse trouwfeest

Zoekt u naar Turkse trouwfeest? Dan is The Crown de aangewezen partij om u verder te helpen. Met onze sprookjes achtige locatie, de sfeervolle ambiance en ons vriendelijke personeel wordt dit zeker weten de dag van uw leven! The Crown zorgt samen met u voor een Turkse bruiloft om nooit meer te vergeten.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een rondleiding willen plannen, vragen wij u contact op te nemen met ons door ons onderstaande formulier in te vullen.

Turkse bruiloft zaal
Turkse bruiloft zaal
Turkse bruiloft zaal
Turkse bruiloft zaal

The Crown vervuld al uw wensen!

The Crown doet er alles aan om uw bruiloft tot in de puntjes goed te laten verlopen. Wij kunnen de zaal voor u inrichten, de hapjes regelen en de verlichting afstemmen op uw bruiloft. Wilt u liever de bruiloft helemaal zelf inrichten? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Ons doel is om uw wensen te vervullen en een zorgeloze aangelegenheid te garanderen. De Turkse trouwzaal is groot genoeg voor 900 personen en behoord hiermee tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland.

Turkse trouwfeest vieren in Rotterdam

The Crown is zeer goed bereikbaar. Onze zaal bevindt zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station. Hierdoor is onze zaal ook goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer.

Heeft u interesse in de mogelijkheden om uw Turkse trouwfeest bij The Crown te vieren? Vul dan ons onderstaande formulier in. Onze medewerkers reageren hier zo spoedig mogelijk op. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: