“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turkse trouwzalen

Zoekt u naar Turkse trouwzalen? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. Met de spookjes achtige locatie, sfeervolle ambiance en ons vriendelijke personeel wordt dit zeker weten de dag van uw leven! The Crown zorgt samen met u voor een Turkse bruiloft om nooit meer te vergeten.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een rondleiding willen plannen, vragen wij u contact op te nemen met ons door ons onderstaande formulier in te vullen.

Turkse trouwzaal Rotterdam
Turkse trouwzaal Rotterdam
Turkse trouwzaal Rotterdam
Turkse trouwzaal Rotterdam

Bij The Crown is alles tot in de puntjes geregeld!

The Crown zorgt ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes geregeld is. Natuurlijk kan de bruiloft naar eigen wensen en voorkeuren worden ingericht, maar dat is met al onze decoratie en verlichting waarschijnlijk nog geen eens nodig. Onze decoratie en verlichting met de daarbij behorende specialeffects maken uw Turkse bruiloft helemaal compleet. Het plafond van The Crown kan verschillende kleuren aannemen en kan afgestemd worden op de stijl van uw bruiloft.

Wij doen er alles aan om al uw wensen te vervullen en u een zorgeloze aangelegenheid te garanderen. De Turkse trouwzaal is groot genoeg voor 900 personen en behoord hiermee tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland.

Meer informatie Turkse trouwzalen

The Crown is zeer goed bereikbaar. Onze zaal bevindt zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station. Hierdoor is onze zaal ook goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer.

Heeft u interesse in de mogelijkheden om uw Turkse bruiloft bij The Crown te vieren? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze medewerkers reageren hier zo spoedig mogelijk op. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 06 153 132 11 of mailen met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: