“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Hindoestaanse bruiloft

Organiseert u een Hindoestaanse bruiloft en bent u nog op zoek naar de locatie? Dan is The Crown de perfecte mogelijkheid! Wij zijn sinds 2017 geopend en op dit moment komen er wekelijks ruim 900 gasten genieten van een onvergetelijke bruiloft of een zakelijk evenement. Wij vinden het belangrijk om onze gasten volledig te ontzorgen, zodat zij ongestoord kunnen genieten van een mooie tijd. Daarom is onze zaal van alle gemakken voorzien en zijn er veel extra faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Bent u benieuwd naar wat The Crown voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren

Hindoestaanse bruiloft organiseren bij The Crown

Niet alleen als het gaat om de locatie bent u bij ons aan het juiste adres, maar daarnaast verzorgen wij indien gewenst nog veel meer. Denk hierbij aan de aankleding van de zaal, de catering en zelfs de oppas voor de kinderen en beveiliging.

Ook uw auto, en de auto van uw gasten, zijn bij ons volledig veilig. Naast het pand is een parkeerplaats waar 100 auto’s kunnen staan, die permanent bewaakt worden door een beveiliger. Vanaf onze locatie is de snelweg heel makkelijk te bereiken.

The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag om ervoor te zorgen dat u straks een onvergetelijke dag hebt!

Alle informatie over de Hindoestaanse bruiloft

Wilt u meer weten over het organiseren? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Alle mogelijkheden worden met u besproken. Maak snel een afspraak voor een rondleiding voor onze prachtige zaal.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@thecrown.nl of bel naar 06 153 132 11.

Wij zien u graag snel bij the Crown Rotterdam!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: