“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Bijzondere trouwlocaties

Bent u op zoek naar bijzondere trouwlocaties? Dan moet u The Crown in Rotterdam zeker meenemen in uw beslissing! In onze trouwzaal creëren wij een unieke beleving, zodat het een dag wordt om nooit meer te vergeten. Dankzij ze mooie kroonluchters en bijzondere kleuren heeft onze zaal een indrukwekkende uitstraling, die voor elke trouwerij geschikt is. Daarnaast kunnen wij de zaal verder aankleden naar uw wens, zodat de decoratie een persoonlijke touch heeft.

Bent u benieuwd naar onze zaal? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft

Bijzondere trouwlocaties | The Crown

Alle installaties die nodig zijn voor bijvoorbeeld een presentatie zijn aanwezig. Maak gebruik van ons Led- scherm voor videopresentaties of kies voor onze  geluidsinstallatie. Tevens is er een eigen audio-systeem plus microfoon aanwezig. Tijdens uw lunch of diner hebben wij een professionele keuken beschikbaar. Kortom: u bent van alle gemakken voorzien!

Ook zijn er nog extra services waar u gebruik van kunt maken. Zo hebben wij een oppasservice en speelkamer, zodat de kinderen van de gasten vermaakt kunnen worden. Ook kunt u gebruik maken van onze beveiliging en beschikken wij over een parkeerplaats met 100 parkeerplekken.

In de ontvangstruimte van The Crown worden de gasten door het personeel ontvangen. Dit is voordat zij de daadwerkelijke zaal kunnen/mogen betreden. De ontvangstruimte, is net zoals de zaal, in een sfeervolle ambiance gerealiseerd.

Plan een rondleiding

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u vooraf een rondleiding inplannen op de website, zodat u de zaal met eigen ogen kunt bekijken en wij hier meer over kunnen vertellen. Tot ziens bij The Crown!

Contact 

Wilt u meer weten over de faciliteiten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. U zult versteld staan. Bel naar 06 153 132 11 of mail info@thecrown.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: