“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Romantische trouwlocaties Zuid Holland

Bent u op zoek naar romantische trouwlocaties Zuid Holland? The Crown is het adres dat u zoekt. Wij zijn gevestigd in Rotterdam. The Crown is gespecialiseerd in bruiloften, evenementen en andere feesten. De wens van de gast staat bij ons centraal. Wij onderscheiden onszelf door de prachtige inrichting van de zaal. Daarnaast verlenen wij gastheerschap van kwaliteit.

Er is overal over nagedacht. De prachtige marmeren vloer, spiegelwanden en het led plafond met special effects. Ook de kroonluchters mogen niet ontbreken.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen!

Romantische trouwlocaties Zuid Holland
Romantische trouwlocaties Zuid Holland
Romantische trouwlocaties Zuid Holland
Romantische trouwlocaties Zuid Holland

Romantisch trouwen

De mooiste dag van uw leven. Hoelang droomt u hier al van? The Crown helpt u bij alle facetten rondom zaalverhuur. Uw dag wordt een romantisch sprookje. De sfeer in de zaal zullen wij in samenspraak met u organiseren. Wilt u een vrijblijvende rondleiding aanvragen? Dit kan onderaan de pagina.

Zoals eerder benoemd, heeft ons plafond kristallen kroonluchters een een led licht. Dankzij en led licht kunt u iedere kleur naar wens kiezen. Dit maakt de ambiance geweldig. Samen werken wij toe naar deze mooie dag.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze zaal? Dan nodigen wij u graag uit om de sfeer te komen proeven. Wij vinden het belangrijk dat de zaal bij uw wensen past. Onderaan de pagina kunt u gemakkelijk een rondleiding boeken. Deze is vrijblijvend.

Andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  06 153 132 11. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@thecrown.nl

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: