“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaans trouwfeest

Wilt u binnenkort een Marokkaans trouwfeest organiseren? Dan is The Crown in Rotterdam de ideale locatie! Sinds 2017 zijn wij een evenementenlocatie waar we net dat beetje extra geven om uw Marokkaanse bruiloft tot een sprookje te maken. Bij binnenkomst waant u zich al direct in luxe en klasse, door de mooie details en de prachtige aankleding. Wekelijks verwelkomen wij ruim 900 gasten voor allerlei evenementen. Door onze ruime capaciteit zijn wij één van de grootste evenementenlocaties in Nederland.

Benieuwd naar hoe het er van binnen uit ziet? Vraag een rondleiding aan!

Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal
Marokkaanse bruiloft zaal

Marokkaans trouwfeest organiseren bij The Crown

Wij weten dankzij onze ervaring precies wat een voorbereiding er vast zit aan een Marokkaanse bruiloft. Traditionele Marokkaanse bruiloften zijn namelijk vaak erg groot en uitgebreid. Daarom kunt u bij ons ook gebruik maken van een full-service, waarbij u beschikking heeft over kinderopvang, beveiliging, hoogwaardige catering en zelf een partymanagement.

Als u uw bruiloft bij The Crown houdt, kunt u ook kiezen voor ons hoogstaande full-service mogelijkheden. Dit houdt in dat er de hele avond/dag bediening, kinderopvang, beveiliging en een partymanager aanwezig is. Zo kunt u uw genodigden echt in de watten leggen! Wij maken gebruik van gerenommeerde cateringbedrijven, waardoor u geen omkijken heeft naar de hapjes en drankjes. Mocht u zelf een cateraar willen meenemen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Contact

Onze professionele medewerkers weten dankzij hun ervaring, creativiteit en talent precies wat er allemaal geregeld moet worden om uw Marokkaanse bruiloft tot een sprookje te maken. Graag gaan wij daarom ook vooraf met u om tafel om uw wensen en ideeën te bespreken, zodat we precies weten hoe we de voorbereidingen moeten treffen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan een contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: