“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Mooie trouwzalen in Rotterdam

Een zoektocht naar mooie trouwzalen in Rotterdam? Uw zoektocht stopt hier. The Crown biedt u een van de mooiste zalen in Nederland! Bent u nieuwsgierig geworden? Boek dan een rondleiding met een van onze medewerkers onderaan de pagina. Sta versteld van de mogelijkheden.

Mooie trouwzalen in Rotterdam
Mooie trouwzalen in Rotterdam
Mooie trouwzalen in Rotterdam
Mooie trouwzalen in Rotterdam

De zaal

De trouwzaal van uw dromen staat in Rotterdam. Wilt u al uw gasten verrassen met een prachtige binnenkomst? Stap samen met uw geliefde grote trap af midden in de zaal. Een spectaculair welkom is verzekerd. Samen met licht, geluid en een rookmachine. Alles is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.
The Crown neemt de zorgen voor een bijzondere locatie uit handen. Marmeren vloer? Wij hebben het. Spiegelwanden? De zaal beschikt hierover. Samengevat: de mooiste zaal in Rotterdam. U kunt de zaal volledig naar uw gewenste smaak inrichten. Wilt u het liefst een roze plafond? Dit kan! De kleur van het plafond kan zo aangepast worden dat het volledig in het plaatje past.

Randzaken | Mooie trouwzalen in Rotterdam

Naast de ambiance houden wij ook rekening met andere randzaken. Wilt u catering in deze mooie trouwzaal? Dit is in samenspraak mogelijk. The Crown werkt samen met gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in catering. Vraag naar de mogelijkheden. Zoals eerder benoemd kan The Crown Rotterdam ook licht en geluid verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de trouwzaal in Rotterdam? U kunt altijd gebruik maken van een vrijblijvende rondleiding. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken. Bel naar 06 153 132 11 of mail info@thecrown.nl

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: