“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Zaal Marokkaanse bruiloft

Zoekt u naar een zaal Marokkaanse bruiloft? Dan bent u bij The Crown aan het juiste adres. Wij vinden dat u een van de mooiste dagen in uw leven ook hoort te vieren in de mooiste omgeving. The Crown is een unieke locatie met moderne architectuur, waarbij nagedacht is over de kleinste details om uw Marokkaanse bruiloft te transformeren tot een waar kunstwerk.

Wilt u voordat u een beslissing neemt alvast even voor proeven van de sfeer? Vraag dan vrijblijvend een rondleiding aan via onze site.

Zaal Marokkaanse bruiloft
Zaal Marokkaanse bruiloft
Zaal Marokkaanse bruiloft
Zaal Marokkaanse bruiloft

Maak kennis met de klasse en luxe van onze Marokkaanse trouwzaal

Traditioneel zijn Marokkaanse bruiloften grote en feestelijke gebeurtenissen, waar veel organisatie en regelwerk bij komt kijken. Door de ervaring, creativiteit en het talent van onze professionals kunnen we zoveel mogelijk van deze taken uit handen nemen. Hierdoor kan het bruidspaar volledig van hun sprookje genieten.

Wanneer u onze imponerende zaal voor het eerst betreedt, zult u overladen worden met klasse en luxe. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het led plafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet. Het plafond kan elke gewenste kleur aannemen en wordt dus perfect afgestemd op de stijl van uw bruiloft.

Meer informatie over zaal Marokkaanse bruiloft

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Marokkaanse bruiloft zaal bij The Crown te huren? Vul dan ons onderstaande formulier in. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bereik ons dan via: 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl. Wij beantwoorden al uw vragen zo spoedig mogelijk!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: