“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turkse bruiloft zaal

Een droomhuwelijk? Dat begint natuurlijk bij een sprookjesachtige locatie. Een bruiloft in The Crown zal deze droom uit laten komen. De sfeervolle ambiance in onze feestelijk accommodatie zal hier een grote bijdrage aan leveren. Kortom The Crown zorgt voor een Turkse bruiloft om nooit meer te vergeten.

Bij interesse nodigen wij u uit om vooral zelf de magie van The Crown te komen ervaren. Mocht u meteen een rondleiding willen plannen, vragen wij u contact op te nemen met ons door ons formulier in te vullen.

Turkse bruiloft zaal
Turkse bruiloft zaal
Turkse bruiloft zaal
Turkse bruiloft zaal

Tot in detail geregeld

De bruiloft kan naar eigen wens en voorkeuren worden ingericht. Al is dat met onze prachtige decoratie niet eens nodig. Onze decoratie en verlichting met de daarbij behorende specialeffects maken uw Turkse bruiloft helemaal compleet. Het plafond van The Crown kan verschillende kleuren aannemen en kan afgestemd worden op uw persoonlijke stijl. Ons doel is om uw wensen te vervullen en een zorgeloze aangelegenheid te garanderen. De Turkse trouwzaal is groot genoeg voor 900 personen en behoord hiermee tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland.

Goede gelegenheid in Rotterdam

The Crown is zeer goed bereikbaar. De zaal begeeft zich op de rand van Rotterdam en ligt naast de A20 en Schiedam Station. The Crown is hierdoor goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer. Bovendien is er een eigen parkeerterrein voor 100 auto’s, wat overeenkomst met 400 personen.

Heeft u interesse in de mogelijkheden om uw Turkse bruiloft bij The Crown te vieren? Vul dan ons formulier in. Onze medewerkers reageren hier zo spoedig mogelijk op. Voor dringende vragen kunt u bellen naar 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: