“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse trouwzaal Rotterdam

Bent u op zoek naar een Marokkaanse trouwzaal Rotterdam, die geheel aan al uw wensen voldoet om uw dag helemaal compleet te maken? Dan is The Crown in Rotterdam de aangewezen partij voor u! Het prachtige plafond van de Marokkaanse trouwzaal wordt verzegeld door koninklijke kroonluchters en de zaal wordt versierd door onze eigen fleurige decoratie.

The Crown zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is, zodat u volop kan genieten van de mooiste en onvergetelijke dag van uw leven!

Vind u de zaal op de foto’s al onbeschrijfelijk? Dan moet u echt eens een sfeerimpressie krijgen via onze rondleiding! De Marokkaanse trouwzaal is namelijk in het echt nóg mooier.

Marokkaanse trouwzaal Rotterdam
Marokkaanse trouwzaal Rotterdam
Marokkaanse trouwzaal Rotterdam
Marokkaanse trouwzaal Rotterdam

Zaalimpressie – The Crown

Wanneer u onze nieuwe imponerende zaal voor het eerst betreedt, zult u overladen worden met klasse en luxe. The Crown straalt sinds zij eind 2017 haar deuren opende. Deze nieuwe high class evenementenlocatie is met haar majestueuze interieur dé locatie voor bruiloften en events die net dat gouden randje extra nodig hebben.

De catering bij uw bruiloft is mogelijk in samenspraak. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde cateringbedrijven. Zo heeft u geen omkijken meer naar het regelen van hapjes en drankjes. Ook zelf een cateringbedrijf inschakelen is uiteraard mogelijk.

Eén van de grootste evenementencomplexen – Marokkaanse trouwzaal Rotterdam

The Crown heeft een capaciteit tot 900 personen en is geschikt voor bruiloften, verlovingen, evenementen en recepties. Hiermee behoort The Crown tot één van de grootste evenementencomplexen van Nederland. Bovendien is er een eigen parkeerterrein voor 100 auto`s aanwezig, wat overeenkomt met een capaciteit van 400 personen.

Heeft u een vraag? Wij horen graag van u! Vul ons formulier in. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een dringende vraag? Bereik ons via: 06 153 132 11 of mail met info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: