“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Turkse bruiloft organiseren

Wilt u een Turkse bruiloft organiseren en bent u op zoek naar een locatie? Dan is The Crown de ideale locatie voor u! Wij zijn een evenementenlocatie die sinds 2017 haar deuren heeft geopend in Rotterdam. Vandaag de dag komen er wekelijks ruim 900 gasten genieten van een bijzondere trouwdag of een uniek zakelijk evenement. Bij ons weet u zeker dat uw dag tot in de puntjes geregeld is, en daar helpen wij dan ook graag aan mee. Of het nu gaat om de aankleding van de zaal, of om de beveiliging van de auto’s, alles wordt door ons geregeld.

Neem direct contact op om een reservering te maken!

Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren
Marokkaanse bruiloft organiseren

Turkse bruiloft organiseren bij The Crown

The Crown is een unieke locatie met een moderne architectuur. Er is nagedacht over de kleinste details. De ambiance in de zaal wordt gevormd door de luxueuze, marmeren vloer en de spiegelwanden, bekroond door de kristallen kroonluchters. Het ledplafond en de specialeffects maken het totaalplaatje compleet.

Naast de aankleding tot in de puntjes, zijn ook andere zaken van A tot Z geregeld. Zo kunnen u en uw gasten gebruik maken van een gebedsruimte, kinderopvang, beveiliging en een parkeerwacht die de auto’s in de gaten houdt. Bij ons weet u dus zeker dat u ongestoord kunt genieten van een geweldige dag!

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen, zodat u vooraf kunt zien hoe bijzonder onze evenementenzaal is. Tot ziens bij The Crown!

Alle informatie over de Turkse bruiloft

Wilt u meer weten over het organiseren? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Alle mogelijkheden worden met u besproken. Maak snel een afspraak voor een rondleiding voor onze prachtige zaal.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@thecrown.nl of bel naar 06 153 132 11.

Wij zien u graag snel bij the Crown Rotterdam!

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: