“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Afghaanse partycentrum

Bent u op zoek naar een Afghaanse partycentrum? Dan bent u bij The Crown in Rotterdam aan het juiste adres! Wij verwelkomen wekelijks ruim 900 gasten die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een indrukwekkend event. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze full-service mogelijkheden, waardoor het u en uw gasten tijdens de dag aan niks ontbreekt.

Wilt u de zaal graag met uw eigen ogen bekijken? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak in voor een rondleiding!

Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloft

Afghaanse partycentrum The Crown

Onze prachtige zaal is niet zomaar een feestzaal. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten een unieke beleving meekrijgen tijdens de dag, waar we dan ook graag voor zorgen. De absolute eyecatcher van The Crown is haar ronde en lichtgevende plafond bestaande uit domotica techniek. Hierdoor is het mogelijk om elke gewenste kleurenpatroon samen te stellen, zodat uw evenement op een chique manier verlicht kan worden. Op deze manier kunt u de zaal voorzien van de kleur die past bij de huisstijl van uw bedrijf of bedrijfslogo. In combinatie met de imposante kroonluchters is uw event of feest altijd uniek!

Naast een indrukwekkende zaal, kunt u bij ons ook gebruik maken van verschillende full-service diensten. Zo hebben wij een eigen catering die zorgt voor heerlijke hapjes en maaltijden, een oppas-service zodat de gasten zich geen zorgen hoeven te maken om de kinderen. Ook kunt u gebruik maken van onze beveiliging.

Maak een afspraak!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u een rondleiding inplannen zodat u de zaal vooraf met eigen ogen kunt bekijken. Tot ziens bij The Crown!

Contact 

Wilt u meer weten over de faciliteiten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. U zult versteld staan. Bel naar 06 153 132 11 of mail info@thecrown.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: