“Uw droombruiloft begint hier”

Met het lichtgevende plafond van The Crown kunt u iedere gewenste sfeer creëren.

Marokkaanse feestzaal

Op zoek naar een Marokkaanse feestzaal? Zoek niet verder! The Crown is uw zaalspecialist in Rotterdam en omstreken. Een bruiloft, trouwfeest, verlovingsfeest. Noem maar op. Alles is mogelijk. Neem snel contact op voor een rondleiding door de prachtige zaal. Laat u verrassen.

 Marokkaanse feestzaal
 Marokkaanse feestzaal
 Marokkaanse feestzaal
 Marokkaanse feestzaal

Organisatie | Marokkaanse feestzaal

De organisatie van een Marokkaans feest is veel werk. Bij The Crown willen wij u zo veel mogelijk helpen. Op deze manier heeft u meer tijd voor andere belangrijke zaken. Doordat onze zaal u in veel dingen voorziet, hoeft u zich niet druk te maken. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook catering, licht en geluid verzorgen? Vraag naar al onze mogelijkheden.

The Crown is ingericht om de door u gewenste ambiance door te laten schemeren. Geef al uw voorkeuren door aan onze specialist. Zij bespreekt met u de mogelijkheden. Naast de feestzaal zijn er nog andere faciliteiten die niet mogen ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een grote parkeergelegenheid voor 100 auto’s. Daarnaast is er ook een gebedsruimte in het pand aanwezig. In Deze ruimte is voor man en vrouw gescheiden.

Bereikbaarheid | Marokkaanse feestzaal

Zoals eerder benoemd, beschikt The Crown over een grote parkeergelegenheid. U kunt veel gasten van uw Marokkaans feest hier verwelkomen. Naast parkeren is The Crown via het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Ons adres is: Schuttevaerweg 57, 3044 BA Rotterdam.

Contact 

U kunt altijd langskomen indien u vragen heeft over de feestzaal. Neemt u liever contact met ons op? Dit kan door te bellen naar 06 153 132 11 of mail naar info@thecrown.nl.

Rondleiding aanvragen

“Onze ontwerpers zijn geïnspireerd
door New Yorkse interieurstromingen”

Ervaar de magie van The Crown voor uzelf! Via onze website kunt u heel eenvoudig online een afspraak plannen.
U krijgt een exclusieve rondleiding door onze zaal en ontvangt passend advies: